Opis oferty:
Twój zakres obowiązków
- Kontrola jakości produkowanych wyrobów i dostaw surowców
- Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu produkcyjnego
- Szerzenie kultury jakości: przeprowadzanie szkoleń z zakresu SZJ
- Przeprowadzanie audytów wewnętrznych
- Przygotowywanie dokumentów jakościowych do nowych projektów i aktualizacja istniejących
- Tworzenie etykiet i nadruków na produkty zgodnie z aktualnym prawem
- Przeprowadzanie analizy przyczyn źródłowych reklamacji
Oferujemy:
To oferujemy
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Wynagrodzenie wraz z motywującym systemem premiowym
- Dodatkowe premie za polecenie pracowników
- Darmowe zajęcia z j. obcych
- MultiSport
- LuxMed
- Szkolenia oraz możliwość podnoszenia kwalifikacji
- Cykliczne imprezy i wyjazdy integracyjne
Obowiązki:
Nasze wymagania
- Wykształcenie wyższe z zakresu technologii żywności, zarządzania jakością lub pokrewne
- Minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku w przemyśle spożywczym
- Znajomość wymagań systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności: ISO, BRC, IFS, AIB
- Dokładność, samodzielność w podejmowaniu decyzji
- Chęć pracy w systemie trzy zmianowym
- Uprawnienia audytora wewnętrznego i znajomość prawa żywnościowego
Szczegółowe informacje o pracodawcy
Nazwa firmy: Dijo Baking Sp z o.o.